L'enquesta, impulsada per la col·legiada Alícia Oliver, es realitza de forma anònima i està destinada tant a dones com a homes. El qüestionari ofereix la possibilitat als i les professionals de la comunicació de contribuir a comprendre millor i amb més matisos l'assetjament que les dones pateixen a les xarxes socials.
Sovint l'assetjament pren diverses formes, incloent-hi insults, burla i difusió de rumors. Aquesta forma de violència atempta contra la salut mental i la llibertat de les periodistes, així com també suposa una amenaça a la llibertat de premsa i al paper vital que exerceixen les professionals de la informació. Si voleu participar en aquesta enquesta, podeu fer-ho a través d'aquest enllaç.
La Xarxa Europea de Dones Periodistes
Es va crear el 1993 i, entre els seus objectius, té la funció de promoure trobades, estudis, accions i altres activitats vinculades a l’àmbit dels mitjans de comunicació social, per al coneixement, intercanvi i incidència de la defensa dels drets de les dones, en general, i en especial de les periodistes. La Xarxa està integrada per dones professionals que treballen en diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdio, televisió, gabinets de comunicació, mitjans online, free-lance, estudiants, etc.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari