"Matar el director" és una novel·la periodística que barreja la intriga policíaca amb les ombres i conspiracions del món de la informació. El director del diari barceloní Las Noticias havia d’assistir a la inauguració de la temporada del Liceu, però el seu cos mutilat apareix en un hotel del Paral·lel, conegut per llogar habitacions per hores. La sotsinspectora Matilda Serra, una antiga reportera de guerra desencisada amb el periodisme, liderarà la investigació, immersa en un entorn dominat per la corrupció, la decadència moral, el ressentiment i la venjança. Si bé Matilda havia intentat protegir-se del desencant que li provocava la degradació d’un ofici que havia estimat profundament, la investigació la forçarà a retrobar-se amb antics companys del diari i a reviure una etapa de la seva vida que creia superada.
La cita amb el periodista col·legiat tindrà lloc el dijous 6 de març a les 18.30 hores a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona (Rambla Catalunya, 10, principal). Els col·legiats i col·legiades podran participar-hi tant presencialment com virtualment. Aquells que optin per la modalitat en línia rebran un enllaç per correu electrònic uns dies abans de la trobada. A més, gràcies al recent acord amb la plataforma digital Libelista, els col·legiats/des poden gaudir d'un 5% de descompte en la compra d'aquest llibre.
RESERVA LA TEVA PLAÇA
Bru Rovira (Barcelona, 1955) és periodista especialitzat en temes socials i internacionals. Va treballar en diversos diaris com Tele/eXprés, El Noticiero Universal i Avui, fins que el 1984 s’incorpora a La Vanguardia, on va exercir com a reporter durant vint-i-cinc anys. Com a enviat especial, va cobrir la transició als països de l'Est, la guerra de l'ex-Iugoslàvia i els conflictes a l'Àfrica, destacant els seus reportatges sobre la guerra a la República Democràtica del Congo, que li van valer el Premi Ortega y Gasset el 2004. També va rebre el Premi Miguel Gil Moreno el 2002 pel seu reportatge sobre un centre d'acollida per a nens ferits en conflictes bèl·lics. És autor de llibres com Áfricas, El mapa del mundo de nuestras vidas i Solo pido un poco de belleza.
Aquesta activitat s’emmarca dins el Club de Lectura del Col·legi de Periodistes de Catalunya, una iniciativa que fomenta la lectura, promou el diàleg i facilita el contacte amb autors i autores de renom, convertint-se en un espai de networking entre professionals del sector. Les sessions se celebren cada dos mesos i els llibres són escollits pels mateixos membres del club que formen part d'un canal de Whatsapp. Les trobades anteriors han comptat amb Sergi Pàmies (A les dues seran les tres), Anna Bosch (El año que llegó Putin) i Mònica Bernabé (Crónica de un fracaso).
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari