• Nou acord comercial amb Roc Blanc Hotels

    4 abril, 2024

    Ara pots gaudir de descomptes exclusius en dos hotels del Grup Roc Blanc gràcies al nou acord signat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. Tant si et decantes per l'Hotel Roc Blanc a Andorra la Vella com per l'Hotel Termes Montbrió a la Costa Daurada, tens l'oportunitat de gaudir d'una escapada relaxant.

    Font:
    Roc Blanc Hotels

    Descomptes oferts:

    • 20% de descompte (de diumenge a divendres inclosos).
    • 10% de descompte (dissabte, Ponts, i de Nadal a Reis).

    Els descomptes s'apliquen a les estades en règim d'habitació i esmorzar, als programes i serveis a la carta de salut, bellesa i benestar als spas termals, i a l'entrada a l'espai lúdic termal Aquatonic (Tarragona).

    Condicions d'aplicació:

    • Els descomptes són aplicables a l'Hotel Roc Blanc sobre la tarifa pública (no sobre les ofertes, packs ni tarifes no reemborsables de la web).
    • Els descomptes són aplicables a l'Hotel Termes Montbrió sobre la tarifa pública.
    • És imprescindible mencionar el codi promocional en fer la reserva.
    • És obligatori presentar una identificació al moment del check-in a l'hotel escollit.
    • Període de validesa: Tot l'any 2024, considerant els períodes indicats.

    Hotel Roc Blanc, Andorra la Vella:

    Situat al centre d’Andorra i a 150 metres de Caldea, aquest hotel disposa de 157 confortables, càlides i modernes habitacions: 57 estàndard (totalment renovades el 2010), 93 Superiors, 4 espaioses Junior Suite i 3 incomparables Suites. L'hotel també compta amb salons, WiFi, el Restaurant L'Entrecôte i pàrquing privat. El seu centre termal ofereix programes de bellesa, relax, salut i anti-aging, així com serveis a la carta. Disposa de piscina interior d’aigua termal natural, jacuzzi, sauna i bany turc.

    Hotel Termes Montbrió, Costa Daurada:

    Amb un entorn únic, l'Hotel Termes Montbrió està situat a la Costa Daurada, a 6 km de Cambrils i la seva platja i a 10 km de Salou. L'hotel té 200 habitacions, de les quals 68 són superiors, 124 estàndard i 8 suites (5 d’elles temàtiques), càlides i totalment equipades. Disposa d'àmplies i relaxants zones enjardinades, amb 4 hectàrees de jardí botànic i piscina exterior. El centre termal ofereix programes de relax, bellesa, salut i serveis a la carta.

    El codi promocional per gaudir d'aquesta oferta és el mateix per ambdós hotels i el podeu sol·licitarserveis@periodistes.cat o trucant al telèfon 933 171 920.

    Aquest acord permetrà als col·legiats gaudir de moments de descans i benestar en entorns privilegiats durant tot el 2024. No perdis l'oportunitat de beneficiar-te d'aquests avantatges exclusius i planifica la teva propera escapada!

    Documents relacionats

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.