• Emocionant Nit de la Comunicació a l’Ebre

    27 gener, 2020

    La primera Nit de la Comunicació a l’Ebre organitzada per la nostra Demarcació va ser tot un èxit. Una seixantena de persones, 47 professionals de la comunicació més els familiars i amics que els van acompanyar, van viure amb emoció aquesta festa que vol convertir-se en un punt de trobada anual. Objectius: reconèixer i posar en valor una professió i uns professionals que tot i passar per moments difícils, de personal, materials i econòmics, sempre intenten fer el millor possible la seva tasca de servei públic, cosa que sovint no sel's reconeix.

    Autor:
    Cedida

    La primera Nit de la Comunicació, celebrada aquest divendres va voler recordar tots els periodistes i comunicadors que s’han jubilat els darrers anys a la nostra Demarcació. Un total de 12 persones que en molts casos han sigut mestres i referents a seguir per als nous professionals que han anat entrant en aquesta professió: Daniel Arasa, Josep Bayerri, Conrad Duran, Joan Esteller, Xavier Garcia, Joan Launes, Amparo Moreno, Pilar Rodríguez, Josep Roig, Ignasi Vidal i Josep Lluís Villa. Tots van rebre agraïts i emocionats el merescut reconeixement a la seua llarga trajectòria, en molts casos més de quaranta anys de professió. També va rebre una menció especial Vídeo Ascó Televisió, una de les emissores més veteranes del nostre territori, pels seus 35 anys. En tot aquest temps hi han passat per l’emissora municipal més de 200 col·laboradors i s’han enregistrat més de 10 mil cintes, un patrimoni audiovisual d’incalculable valor.

    Després d’aquest homenatge als històrics del periodisme ebrenc van rebre la benvinguda els 14 nous col·legiats i precol·legiats que s'han incorporat a la Demarcació de Terres de l'Ebre de CPC.

    La nit va donar per a més i va servir per a anunciar qui rebrà el Micro Daurat del 2019, per la seua trajectòria professional: la periodista Amparo Moreno. Els Micros 2019, que també inclouen l’Obert i el Tancat, es lliuraran en un acte públic el pròxim mes d’abril. Cal dir que el termini per poder votar els nominats s’ha allargat, perquè arran dels temporal de la setmana passada molts companys periodistes no hi van poder votar.

    Una nit festiva plena d’emoció, de conversa, de rialles, de retrobaments... Molt agraïda i aplaudida pels assistents, que es va tancar amb el dj Víctor Sorribes i que es va fer curta. Tot i això, la bona acollida que ha tingut ja assegura l’organització d’una segona Nit de la Comunicació.

    La Nit de la Comunicació va anar més enllà i prèviament al sopar va haver-hi una reunió amb el degà del CPC, Joan Maria Morros, la vicedegana, Núria de José, i el cap de Comunicació, Xavier Puig, convidats a l’acte. La trobada va servir perquè els col·legiats ebrencs els hi fessen arribar les seues inquietuds, preocupacions o propostes. Morros, que ocupa el càrrec des de fa pocs mesos, en la seua primera visita a l’Ebre va explicar, entre altres coses, que des del CPC es continua en la línia de lluitar contra la precarietat laboral del sector i per aconseguir que la feina dels periodistes estiga ben valorada i es puga fer en seguretat i sense coaccions.

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.