El cinquè Sopar de Periodistes de Girona va aplegar, el dijous 18 de juliol, una quarentena de periodistes al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter. L'àpat estava obert a tots els professionals de la comunicació, col·legiats o no, i va ser tot un èxit.
La cinquena edició del Sopar de Periodistes va reunir 38 professionals de la comunicació -la gran majoria, col·legiats- en un ambient distès en el que periodistes de tots els àmbits van poder compartir experiències i anècdotes. La terrassa del restaurant Can Veí, de Sarrià de Ter, va ser el marc idoni per celebrar l'àpat, a peu dret. Hi havia periodistes de premsa, de ràdio, de televisió, d'agències, de gabinets i fotoperiodistes, vinguts de punts ben diversos de les comarques gironines. Com l'any passat, i donat que la situació econòmica no és la més adequada per a despeses extres, el Col·legi va tornar a assumir una part del cost del sopar.
El sopar va suposar una oportunitat per retrobar-se amb col·legues i per conéixer companys de professió, així com per compartir experiències professionals i comentar les notícies més destacades dels darrers dies en l'actualitat informativa.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari