• Nou acord comercial amb el Teatre Poliorama

    5 novembre, 2023

    Els col·legiats i col·legiades teniu descompte en la compra d'entrades de les obres del Teatre Poliorama. Per gaudir de l'avantatge cal accedir a través de l'enllaç promocional que podeu demanar a serveis@periodistes.cat o trucant al 93 317 19 20. 

    El Col·legi de Periodistes de Catalunya signa un acord amb el Teatre Poliorama per oferir un descompte especial en la compra d'entrades. Els col·legiats/des i acompanyants podran beneficiar-se d'aquest avantatge comercial. Caldrà acreditar la condició de persona col·legiada, precol·legiada o membre del personal del Col·legi, presentant el carnet col·legial vigent o equivalent.

    Aquestes són les obres on tindreu descompte:

    • NO ME TOQUES EL CUENTO - Una comèdia musical gamberra, divertida i reivindicativa que explica la història de quatre princeses Disney (Blancaneu, Bella, Aurora i Ventafocs) que després del "van ser feliços i van menjar anissos" decideixen rebel·lar-se i sortir dels seus contes per viure les seves vides.Fins al 29 de juny de 2024. 20% de descompte

    • PRIMA FACIE - PRIMA FACIE de Suzie Miller amb Victoria Luengo és un monòleg arriscat ple de teatralitat i possibilitats artístiques, amb una construcció dramàtica intel·ligent, divertida i commovedora. Però és també profundament qüestionadora. I és, sobretot, un crit necessari davant la naturalització d'una conducta que travessa la societat de manera estructural. Fins al 22 de juny de 2024. 20% de descompte.

    • NON SOLUM Comèdia existencial. Un home que es multiplica i es transforma en molts altres per respondre una pregunta: Què està passant aquí? I mentre nosaltres riem, algun d’ells no entén res i vol marxar. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Què passa? Que no em creuen? Del 26 al 30 de juny de 2024 - 15% de descompte

    • LA LLAMADA. EL MUSICAL“La Llamada” és una epopeia en clau Disney amb números musicals que segueix el desenvolupament d'una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per a acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor. Del 3 al 26 de juliol de 2024 - Fins a un 30% de descompte

     

    Per la temporada següent 2024-2025:

    • EL BUONAPARTE - Del 17 d'octubre al 19 de novembre de 2024. 20% de descompte
    • FLIPAR - JORGE BLASS - Del 28 de novembre al 22 de desembre de 2024. 20% de descompte
    • LE CONGRÈS NE MARCHE PAS - Del 25 de desembre al 19 de gener de 2025.

    Demana el codi promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20.

    El procediment de bescanvi d’entrades és el següent:

    1. Entra a l’enllaç que apareix a l’apartat de cada espectacle.
    2. Selecciona les localitats amb TARIFA GENERAL i, posteriorment, abans de fer el pagament, introdueix el codi perquè s’apliqui el descompte.

    Si aneu en grup, mínim de 10 persones, també disposareu de descomptes al web Top Grups, amb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat: www.topgrups.com.

    Si necessites més informació, pots consultar-la al web de Top Grups.

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.