La Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes organitza un esmorzar nadalenc 100% lleidatà a la Societat Gastronòmica Lo Tall el proper 20 de desembre, per agafar forces pel que queda de 2017, acostumar l'estómac per les festes nadalenques i encarar amb optimisme l'any 2018.
La Demarcació celebra per primera vegada aquest esmorzar de caire nadalenc, el qual compta amb la col·laboració de Supermercats Plus Fresc i el celler Costers de Sió. Tot el col·lectiu de periodistes de Lleida (col·legiats i no col·legiats) hi esteu convidats. T'ho perdràs?
EL MENÚ:
Pels que necessiten energia: Llonganissa i botifarra negra; Ous ferrats i cansalada.
Pels valents: Callos.
Pels clàssics: Truites.
Pels més llaminers: Xocolata desfeta i coca.
DIA, HORA i LLOC:
Dia: 20 de desembre
Hora: 8:30-11:30 hores (passa al moment que et vagi millor).
Lloc: Societat Gastronòmica Lo Tall (Carrer Enric Granados, 17)
CONFIRMA'NS fins al dia 18 de desembre si esmorzaràs amb nosaltres a lleida@periodistes.cat
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari