L'àpat va reunir, en un ambient distès, companys i companyes de professió a la terrassa del restaurant Can Veí
Una quarentena llarga de periodistes van participar a la sisena edició del Sopar de Periodistes organitzat per la Demarcació de Girona del Col·legi. L'àpat va tenir lloc a la terrassa del restaurant Can Veí, de Sarrià de Ter, i va aplegar companys i companyes de diferents mitjans i diversos àmbits en un ambient cordial i distès.
La Junta actual va decidir seguir amb la tradició iniciada per l'anterior i mantenir aquest sopar, que ja fa sis anys que s'organitza a inicis d'estiu. El president de la Junta, Joan Ventura, va fer un breu discurs en el qual va animar a tots els periodistes a col·legiar-se "per fer pinya en aquests temps difícils", va aprofitar per fer quatre pinzellades del full de ruta del seu equip per a aquest mandat i va felicitar l'anterior Junta (que va assistir en ple al sopar) per la tasca feta.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari