Els col·legiats i col·legiades poden accedir a descomptes en productes, 2x1 en visites guiades i altres avantatges en un entorn on es produeixen més de 2 milions de quilos de raïm.
El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Cooperativa de Gandesa arriben a un acord per oferir nous avantatges als col·legiats i col·legiades.
Font:
Unsplash
El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Cooperativa de Gandesa arriben a un acord per oferir nous avantatges als col·legiats i col·legiades. Aquest celler elaborador de vi fundar per 48 famílies del municipi de Gandesa es dedica a transformar el raïm en vi de la més alta qualitat. Actualment, els socis i sòcies de la Cooperativa treballen més de 300 hectàrees de terreny que permeten disposar d'una gran gamma de productes que predominen la zona de la Terra Alta.
Les condicions són les següents:
10% de descompte en tots els productes de la botiga online.
Enviaments gratuïts en els productes embotellats que superin els 30 €.
2x1 en les visites guiades a la Cooperativa (tant les visites guiades estàndard com les visites Puresa).
Ampolla de vi Puresa gratuïta en les visites Winelover.
Participació en sortejos de nous productes i d'anyades especials.
Les visites Winelover inclouen un recorregut especial pel celler modernista i per la zona de producció actual: recepció del raïm, tancs, botes, embotelladora, etc. A part del tast tècnic d'un gran nombre de vins de la Cooperativa, aquesta visita inclou un dinar complet amb plats maridats.
Els col·legiats i col·legiades podran accedir als avantatges a través de la web de la Cooperativa, on hauran de registrar-se amb el seu número de col·legiat/da per accedir als descomptes. Caldrà acreditar-se presentant el carnet col·legial vigent. Per a més informació cal contactar a través dels telèfons 977 42 00 17 (bodega) o 608 316 881 (enoturisme) i els correus info@coopgandesa.com (general) o enoturisme@coopgandesa.com (enoturisme).
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari