Disset periodistes, la majoria col·legiats, van assistir al sopar"Off the Record" que la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes va organitzar amb el cuiner Joan Roca, xef del restaurant El Celler de Can Roca. En aquestes trobades, el personatge convidat parla sense censura de qualsevol tema que se li proposa, donat que els assistents prenen el compromís de no difondre de cap manera el que s'hi ha parlat.
En aquesta ocasió, el que està considerat un dels millors cuiners del món va entrar de ple en el joc de l'"Off the Record" i va respondre sense embuts a totes les preguntes que se li van formular, i va parlar tant de temes relacionats amb el món de l'alta gastronomia com de temes més personals, sense estar-se tampoc de detallar anècdotes curioses o divertides que li han passat al llarg de tots els anys que porta dedicant-se a la cuina. Distès i proper, com sempre, Joan Roca va allargar la trobada una bona estona més del que havia previst.
Joan Roca ha estat elegit dos anys consecutius (2017 i 2018) com a millor xef del món, i és, amb el seus germans, Josep i Jordi, un dels tres puntals del restaurant El Celler de Can Roca, que compta amb tres estrelles Michelin i ha estat considerat diverses vegades com el millor del món.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari