• L'exposició RaholaFoto2023 passa el setembre a Garrigàs

    1 setembre, 2024

    La mostra, que aplega les millors fotografies presentades a la darrera edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, s'emmarca dins el festival Mirador Photo Garrigàs. 

    Garrigàs acull durant tot el mes de setembre la tercera itinerància de l’exposició RaholaFoto2023. Després de poder-se veure a Girona i a Figueres, la mostra fa estada a la sala de plens Josep Masoliver de l’Ajuntament d’aquest municipi altempordanès, i s’emmarca dins el festival Mirador Photo Garrigàs, que arriba a la seva dotzena edició el cap de setmana del 14 i 15 de setembre.

    Organitzada conjuntament per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, l’exposició és una selecció dels trenta-tres treballs fotogràfics que es van presentar a la darrera edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, i totes les imatges que inclou es van publicar o fer al llarg de l’any passat.

    La majoria de les fotografies que formen l’exposició tenen la persona com a protagonista: només tres no en mostren cap. Ja sigui en solitari o en grup, en primer pla o en la distància, ensenyant la cara o amagant-la, les persones que apareixen a les imatges donen informació precisa de l’escenari on se situen. La fotografia guanyadora, de Dolors Gibert Viñolas, i les tres finalistes (de David Aparicio Fita, Jordi Ribot i Puntí i Toni Vilches) tampoc no s’escapen d’aquesta premissa.

    RaholaFoto2023 inclou instantànies d’Oriol Clavera, Toni Vilches, Robin Townsend Pi-Sunyer, Aniol Resclosa i Planes, Joan Castro i Folch, Pere Duran, Glòria Sánchez, Dolors Gibert Viñolas, David Aparicio Fita, Jordi Ribot i Puntí i Jordi Borràs Abelló; i es pot visitar fins al 30 de setembre: els dilluns, dimecres i divendres, de 2/4 d’1 del migdia a 3 de la tarda; i els dimarts i dijous, de 2/4 d’1 del migdia a 6 de la tarda. A més, hi ha la possibilitat de demanar altres horaris trucant al 972 56 80 83.

    La mostra s’integra en el programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona. Totes les institucions, associacions i entitats que vulguin acollir-la poden demanar-la a través del lloc web d’exposicions de la corporació (http://www.ddgi.cat/exposicions/). Allà hi trobaran la informació necessària i el full de sol·licitud en línia.

    Premis:
    Premis Carles Rahola de Comunicació Local
    Documents relacionats

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.