Els col·legiats i col·legiades teniu un 10% de descompte en la inscripció a les jornades que tenen l'objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català. L'edició d'enguany se celebrarà a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes els dies 20 i 21 de gener.
La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull la Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, un any més. La segona edició d'aquesta trobada de periodistes, sommeliers, enòlegs i cellerers tindrà lloc els pròxims dies 20 i 21 de gener. Un espai per parlar sobre la reputació social, l’interès dels mitjans generalistes, l’experiència del consumidor o les estratègies de futur del vi i del cava catalans.
Els col·legiats i col·legiades teniu un 10% de descompte en la inscripció a la Conferència (180€) i un 10% per a degustar "El dinar dels Vins" (72€) a Monvínic. Els participants a la Conferència gaudiran de xerrades, taules rodones i tastos comentats. Podeu veure el resum de l'edició anterior en aquest vídeo.
L'objectiu d'aquestes jornades és millorar i parlar de la comunicació del vi català, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitrió que cada any acull la trobada. El degà del Col·legi de Periodistes, Joan Maria Morros, participarà en la benvinguda juntament amb Salvador Puig, director de l’Intitut Català de la Vinya i el VI i Rafa Gimena, director de COMUVICAT.
Dilluns 20 de gener
- 9h Acreditació dels assistents.
- 9.15h Benvinguda institucional a COMUVICAT 2020, II Conferència Catalana de la Comunicació del Vi.
- 9.30h “L’efervescència de les Bombolles Catalanes, amb veu pròpia”.
- 10.30h “Wine youtubers i la vídeoprescripció”.
- Macarena Muñoz, sommelier de Colmado Quílez de Grup Lafuente a Barcelona.
- Judith Cortina, periodista i copromotora i editora del portal Enoturista.cat.
- Clara Isamat, sommelier i directora i realitzadora audiovisual.
- 11.15h “Comunicació, Enologia i Canvi Climàtic”.
- 11.45h Pausa cafè, a la sala de Networking.
- 12.15h “Taller d’Instagram per a la Comunitat del Vi”.
- 14h Pausa dinar, tipus còctel i amb els vins dels patrocinadors, a la sala de Networking.
- 15.30h “Vins Vinents, l’espai de debat i reflexió per fixar l’estratègia del sector vitivinícola de Catalunya per als pròxims deu anys”.
- Gemma Urgell, periodista de l’Institut Català del Vi i la Vinya (INCAVI).
- 16h Presentació del Showroom “Vins Solidaris”.
- Microscopi / Gra de Sorra / Garnatxa Valenta / Cava Solidari Bertha / #semprealvostrecostat.
- “Tast de Vins amb Relat” / 1r torn (16.30-17.45h) 2n torn: (18-19.15h)
- Comentat per Meritxell Falgueras –periodista i sommelier– i els representants dels cellers dels vins participants.
- 16.30-19h Showroom “Vins Solidaris”.
Dimarts 21 de gener
-
9.15h “El sommelier i l’experiència del restaurant”.
- Natàlia Roig, vicepresidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers i coordinadora del Diploma Superior de Sommelier del CETT-UB
- Ruth Troyano, periodista i sommelier.
- 9.45h “Sexy Little Numbers”.
- Jordi Urbea, vicepresident d’Ogilvy España i CEO d’Ogilvy BCN.
- 10.45h “Discursos varietals”.
- Modera: Margalida Ripoll, directora de Vadevi.
- Entitats convidades: Terra de Garnatxes / Cimera del Xarel·lo / Festa del Trepat.
- 11.30h Pausa cafè, a la sala de Networking.
- 12h “Hi ha espai pel vi als mitjans generalistes”.
- 13h “Família Torres: 150 anys comunicant un celler familiar.”.
- Miquel Torres, director general i cinquena generació de Família Torres.
- 13.30h Conclusions i cloenda de COMUVICAT 2020.
- 14-17.30h "El dinar dels vins" (menú maridat de 4 plats), comentat pels cellers del vins participants, al restaurant Monvínic.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari