Jugava a hoquei i estudiava arquitectura quan va descobrir que la seva autèntica passió era la cuina. David Andrés repassarà la seva trajectòria professional amb la periodista i vicepresidenta de la Demarcació Catalunya Central, Mar Martí, el 30 de maig, a les 8 de vespre, a Manresa.
David Andrés és el millor cuiner jove de la península. És cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i copropietari, amb el seu germà Xavier, del restaurant Somiatruites d’Igualada. Tenia 21 anys i tota una vida engegada quan va decidir deixar-ho tot per dedicar-se a la cuina: era jugador professional d’hoquei i estudiava arquitectura. Després d'uns quants anys, assegura que el més important a la vida és trobar la teva passió, "perquè quan la trobes és molt fàcil evolucionar i créixer".
Andrés participarà en el cicle d'entrevistes "Pessics de Vida" el dimecres 30 de maig, a les 8 del vespre, a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino, de Manresa. El cuiner conversarà amb Mar Martí, periodista de l'Agència Catalana de Notícies i vicepresidenta de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari