La publicació recupera el marc històric per entendre l'evolució i mort d'aquesta emissora que va estar a les ones durant 30 anys. L'acte se celebrarà el pròxim dimecres 3 de maig, a les 17.30 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes.
La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull la presentació del llibre "Ràdio L'Hospitalet: la comunicació perduda" sobre els 30 anys de trajectòria d'aquesta emissora. A l'acte participaran Lluis Berbel, Ildefonso Cabrera, Enrique Conde, Antoni Garcia Araus, Manolo Garrido, Carmen Juan, Fulgencio López, Álex Salmon, Marga Solé i Jesús A. Vila. La publicació ha estat editada per l'associació Foment de la Informació Critica (FIC) i es presentarà coincidint amb el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, el pròxim dimecres 3 de maig a les 17.30 h.
Ràdio l'Hospitalet va tancar després que el pressupost municipal per al 2012 impedia la renovació de la concessió de la gestió de la televisió i ràdio municipals, segons detallar el Report.cat. Va ser considerada el mitjà més longeu de la segona ciutat més de Catalunya. "Tiempo añadido", "Todas las mañanas" o "Ciencias y letras" són alguns dels programes més recordats d'aquella època. La periodista col·legiada Marga Solé va ocupar el càrrec de directora durant set anys
L'associació Foment de la Informació Crítica és una entitat sense ànim de lucre promoguda per periodistes i oberta a tots els ciutadans i ciutadanes que creuen en la importància d'estar ben informats. Es va constituir el febrer de 2018 amb la intenció de promoure la circulació d'informació crítica, rellevant i contrastada a L'Hospitalet de Llobregat. Un dels seus objectius és aconseguir que els seus veïns puguin intercanviar opinions sobre el que succeeix a la ciutat, per a poder prendre decisions fonamentades.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari