La conca d’Òdena ha patit el confinament més dràstic de Catalunya. Com s’ho van fer els periodistes per informar en aquest cas extrem? Dimecres 13, a les 17.00, en parlarem en una nova conversa virtual amb Núria Bacardit, delegada de TV3 a la Catalunya Central, Quico Sallés, periodista a El Món, Pep Elias, cap de comunicació de l’Ajuntament d’Igualada, Xavier Ribera, periodista freelance, i Albert Caballé, coordinador de Canal Taronja Anoia. Moderarà el debat Joan Maria Morros, cap d’informatius de RAC1 i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Durant vint-i-cinc dies més de setanta-mil persones de la conca d’Òdena van quedar aïllats de la resta del país per intentar controlar el brot de la pandèmia a Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena. Els periodistes van continuar informant des de la "zona zero" de la pandèmia, però amb quines dificultats es van trobar? Quins riscos van assumir? Amb quins condicionants van treballar?
El Col·legi de Periodistes organitza una nova sessió de les converses confinades per conèixer la cobertura informativa del confinament més dràstic viscut a Catalunya en aquesta crisi. El debat virtual tindrà lloc aquest dimecres, a les 5 de la tarda, a través de la plataforma del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els participants seran: Núria Bacardit, delegada de TV3 a la Catalunya Central, Quico Sallés, periodista a mon.cat, Pep Elias, cap de comunicació de l’Ajuntament d’Igualada, Xavier Ribera, periodista freelance que va explicar a La Vanguardia el confinament, i Albert Caballé, coordinador de Canal Taronja Anoia. Moderarà el debat Joan Maria Morros, cap d’informatius de RAC1 i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Les persones interessades cal que s’hi inscriguin prèviament i rebran un enllaç per poder seguir la conversa.
Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer
Deixa el teu comentari