Les imatges a internet no són planes com a la premsa escrita. Gràcies a la interactivitat, a la xarxa les fotografies poden incloure més informació, vídeos i textos que vagin més enllà de l'escena que reflecteix la imatge.
L’objectiu del curs és aprendre a fer imatges interactives, veure’n alguns exemples i reflexionar sobre quins usos li podem donar en una redacció periodística o en gabinets de comunicació corporativa. La formació es completarà amb un repàs a eines relacionades amb la imatge que siguin útils per als professionals de la comunicació.
El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.
El curs s’adreça a professionals i estudiants relacionats amb la comunicació que vulguin aprendre habilitats i eines per tal d’innovar en les narratives periodístiques. El webinar pot resultar útil per a periodistes de mitjans, professionals freelance, estudiants, treballadors de gabinets de comunicació i professionals a l’atur que vulguin aprendre més sobre les narratives d’internet i les noves eines per a periodistes.
Periodista i doctora en Comunicació i Periodisme per la UAB. Impulsora de Learn to Check, projecte educatiu i divulgatiu d'educació mediàtica que col·labora amb l'edició d'aquest curs. És periodista freelance, col·labora amb el diari ARA. També és consultora web i de xarxes socials i imparteix docència relacionada amb la redacció periodística i el periodisme a internet. Els darrers anys ha treballat com a redactora multimèdia del portal de notícies 324.cat i com a professora, ha col·laborat amb diverses universitats catalanes com la UAB, la UOC i la URV. Forma part del grup de recerca Comunicació i Responsabilitat Social (Comress-InCom UAB).
21/11/2024 Granollers |
20/11/2024 Barcelona |
18/11/2024 Sant Cugat del Vallès |
15/11/2024 Barcelona |
Col·legi de Periodistes de Catalunya 2024
Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.
Tel. 93 317 19 20 contacte@periodistes.cat