El celler La Gravera d’Alfarràs, en motiu de la 6a Mostra de Truita de Riu d'Alfarràs 2017, ens convida a visitar les seves instal·lacions el dissabte 22 d’abril.
El programa previst consta de 2 parts. Si hi estàs interessat o interessada, indica’ns si vols venir a les visites i/o dinar a lleida@periodistes.org.
1a part:
10 h. Visita celler La Gravera.
11 h. Taller de Cuina Creativa amb Truita de Riu d’Alfarràs, a càrrec de Cal Gumer i el cuiner Mateu Blanch (Restaurant La Boscana).
12:30 h. Visita a les vinyes de La Gravera.
2a part: opcional
Dinar-Maridatge de ‘Truita de Riu d’Alfarràs’ amb vins de La Gravera a la Sala Ca La Ferratina a càrrec de Cal Gumer Events.
Preu dinar: Col·legiat: 15€ No col·legiat: 20€
El menú constarà de:
Snack
- Tàrtar de Truita de riu amb cruixent de pa de sègol
- Copeta de poma amb safrà i nucli de formatge Montagnolo
Entrant
- Crema de bolets amb cruixent de parmesà i oli de tòfona
Primer plat
- Truita de riu fumada amb verduretes i salsa de pernil ibèric
Segons plats:
- Xai cuit a baixa temperatura i farciment al toc de foie amb crema d’espinacs i bescuit microones de Garam Massala
Postres:
- Mel i mató a l’estil del nostre Taller de Postres
Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025
Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.
Tel. 93 317 19 20 contacte@periodistes.cat