• Presidenta

   • Vocal a la Junta de Govern

   És delegada de la CCMA (Corporació catalana de Mitjans Audiovisuals) a Tarragona i l’Ebre. He estat coordinadora de Catalunya Informació, coordinadora de El matí de Catalunya Ràdio, sotscap del departament d'Esports i Delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona. Ha format part de l'equip de Joaquim Maria Puyal a La TdP i ha estat membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a la Cadena SER i la COPE.

  Vicepresident

  • Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, els últims 10 anys he col·laborat de forma estable, pràcticament diària, a RAC1 i La Vanguardia. Sempre lligat a la informació, com a freelance, treballo temes ciutadans, tribunals o esports.  La meva àrea d'influència, Tarragona i les Terres de l'Ebre. També he fet feina a la televisió, redactant guions i editant reportatges informatius, i comunicació institucional. També he treballat per la Cadena SER, Catalunya Ràdio, El Mundo Deportivo, Canal Reus o la revista Descobrir Catalunya. Tinc 35 anys.

  Secretari

  • Nascut a Reus el 1968, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional a la capital del Baix Camp amb especial dedicació a Ràdio Reus Cadena SER (1992-2007) i a Canal Reus TV d’on fou integrant de l’equip fundacional. Col·laborador en multitud de mitjans locals, actualment és Secretari General de la Cambra de Comerç de Reus, càrrec que compagina amb la Direcció de Comunicació de la corporació que va assumir el 2007. Manté actiu, des de 2011, el blog www.elmondereus.cat que va merèixer un dels guardons dels Premis Blocs Catalunya del 2012. Ha publicat diversos llibres com Els 100 dies que van canviar el Món de Reus (Salòria, 2011) i De Prim a Plim (Salòria, 2014), i ha coordinat el volum Creu-me és possible a benefici de la Lliga Contra el Càncer amb la participació d’una vintena de companys periodistes.

  Tresorer

  • Tarragona (1968) Periodista a Catalunya Ràdio. Ha estat co-fundador i director de Calafell Ràdio. Col·laborador en diversos mitjans, columnista a La Vanguàrdia a la secció “Vivir en Tarragona” (1998-2004)  Membre de la Junta del Col·legi de Periodistes de Tarragona entre els anys (2002-2010) Delegat de Catalunya Ràdio a Tarragona (2012-2014) És coautor del llibre sobre la història de Calafell Ràdio, “I si fem una ràdio?” (Cossetània, 2010).

  Vocal

  • Mercè Ribé Pallarès. El Pla de Santa Maria (1975) És Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Coaching Executiu i Personal per la Universitat Pompeu Fabra i ha cursat el programa de Direcció Executiva a Esade “Jo Directiva”. Ha desenvolupat seva carrera a Hermes Comunicacions, editora del diari El Punt Avui. El 1998 es va incorporar a la plantilla com a redactora del setmanari El Pati i posteriorment va treballar a la redacció de Tarragona, com a redactora de comarques i de la revista Presència. El 2002 es va trasllar a Tortosa per dirigir l’edició del diari El Punt  Terres de l’Ebre i el 2003, amb la unificació de les edicions de Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, va tornar a Tarragona per dirigir el nou rotatiu,  fins el 2010. Ha estat fins el passat febrer responsable de l’edició tarragonina del diari El Punt-Avui i actualment s’ha incorporat a la plantilla del nou setmanari La República, editat per la societat laboral Maig 2011.

  Vocal

  • Ruth Troyano Puig (Reus, 1979). Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona; Màster en Planificació i Gestió del Turisme Enològic i Sommelier Professional per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. He treballat a la Cadena SER-RàdioReus, a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Tarragona. Actualment sóc periodista freelance dedicada al món del vi i de l'enoturisme, tasques de direcció de comunicació i assessorament Col·laboradora de les plataformes digitals La Conca 5.1 i Gastrotalkers, de l'emissora RAC 1 (secció vins i enoturisme a La Primera Pedra) i del Diari ARA Camp de Tarragona. Autora del bloc Vi · Moments · Persones www.ruthtroyano.cat (1r premi concurs BlocDOCat 2012 que convoca la DO Catalunya). Més recentment, autora del cicle de llibres #retratsdevi (www.retratsdevi.cat), editats per Publicacions URV.